Bewo Cutting Systems B.V. - webshop

In de Bewo webshop vindt u de handbediende zaagmachine; de Bewo CPO, en alle courante service onderdelen. Tevens vindt u in onze webshop de actuele prijslijst en handboeken met daarin de technische gegevens en tekeningen van onderdelen van onze metaal afkortzaag.

Heeft u technische vragen met betrekking tot de Bewo CPO? Dan kunt u contact opnemen met onze dealers. Kijk voor een Bewo dealer bij u in de buurt in het dealeroverzicht.

Particulieren verwijzen wij graag naar onze erkende Bewo CPO-dealers. U vindt onze dealers in het complete dealeroverzicht.

Wij willen u erop wijzen dat uw persoonlijke gegevens welke u invult in de webshop ten behoeve van uw bestelling in onze systemen zullen worden opgeslagen. Deze gegevens zijn beperkt tot uw naam, functie, e-mailadres en telefoonnummer en zullen uitsluitend gebruikt worden voor het afhandelen van uw vragen cq. bestellingen.

Binnen Bewo gelden richtlijnen voor privacy en gegevensbescherming welke voldoen aan de Algemene verordening gegevensbescherming. Indien u hierover vragen heeft kunt u contact opnemen met Bewo.
Bewo webshop