Bedrijfsprofiel

Wij zijn klaar voor een innovatieve toekomst

Wij investeren continu in de verdere ontwikkeling van bestaande en nieuwe concepten. Als een one-stop leverancier kunnen wij u voorzien van klantspecifieke oplossingen. Wij leveren uw complete bewerkingsoplossingen rondom het zaagproces. Voor ieder marktsegment leveren we op maat gemaakte oplossingen. 

Ons ervaren team van R&D engineers gebruikt bijvoorbeeld de meest geavanceerde ontwerpsystemen, zoals CAD/CAM, AutoCAD en SolidWorks. Ons R&D team richt zich continu op verdere ontwikkeling van bestaande concepten en ook op het initiëren van nieuwe concepten.

 

 

Wij hechten belang aan maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dat betekent voor ons het milieuverantwoordelijk inrichten van de productieprocessen en het gebruiken van milieuvriendelijke materialen. Wij implementeren milieuvriendelijke technologieën in de ontwikkeling van onze producten. Zo hebben wij bijvoorbeeld hydraulische en pneumatische systemen en servotechnieken ontwikkeld. Deze systemen beperken het energieverbruik en verminderen het verbruik van olie.

Bewo Cutting Systems B.V. is onderdeel van Nivora Holding B.V. Nivora Holding B.V. bestaat uit meerdere toonaangevende producenten van innovatieve metaalbewerkingsmachines die in verschillende marktsegmenten een leidende positie innemen.