Uitlevering machines

Bewo heeft deze maand succesvol twee mooie projecten uitgeleverd:

Buizen ten behoeve van hydrauliekleidingen:

Voor een Zweedse klant hebben we een lijn geproduceerd die krasvrij de producten kan zagen, ontbramen, controleren van lengte en wassen.  Met buizen van 8 mm diameter, wanddikte 0,7 mm en lengte van 141 mm! Voor de kenners onder ons is bekend dat de uitdaging hierbij voornamelijk ligt om deze gescheiden en één voor één uit de bunker te krijgen. Met speciale features en programma aanpassingen zijn wij erin geslaagd dit met een betrouwbaar proces voor elkaar te krijgen. Output van dit specifieke product 2600 stuks per uur.

Bijgaand film van het proces: https://www.youtube.com/watch?v=izx3_VeMZPs&feature=youtu.be

Kardan assen voor vrachtautos:

Voor een Turkse klant hebben wij een productie lijn ontwikkeld voor het maken van halffabrikaten voor kardan assen voor lichte vrachtwagens. Deze buizen tot 115 mm diameter worden daarna middels wrijvingslassen aan elkaar verbonden, hierdoor zijn er hoge eisen qua maatvoering aan de buisuiteinde benodigd welke alleen met afkanten bereikt kunnen worden.

Bewo heeft succesvol als turnkey partner de processen die hierbij benodigd zijn geïntegreerd in één machine concept: zagen, afkanten en lasermarkeren voor traceerbaarheid.

Bijgaand film van het proces: https://www.youtube.com/watch?v=MWCPoiwlxdg

< naar overzicht