Geslaagde opening voor Bewo

Geslaagde opening voor Bewo

Eind 2014 verhuisden wij naar een nieuw pand in Waalwijk. Met een feestelijke ceremonie hebben wij het nieuwe pand nu officieel geopend. De nieuwe locatie in Waalwijk is ruimer, heeft moderne faciliteiten en doordat het pand direct aan de A59 gelegen is, is het ook beter bereikbaar. Bewo is de Nederlandse ontwikkelaar en fabrikant van de oersterke handbediende cirkelzaagmachine, de Bewo CPO, en de high performance automatische zaagmachines voor buizen.

Voor de openingsceremonie hebben we het traditionele “lintje doorknippen” achterwege gelaten. Het pand werd geopend door middel van het doorzagen van een lange buis. De buis werd natuurlijk op hun eigen Bewo CPO-315 afgezaagd. Alle medewerkers mochten een stukje van de buis doorzagen. Na het zagen viel de buis weg en dat maakte voor de gasten de weg vrij om het pand te gaan bezichtigen.
Tijdens de bezichtiging gaven we uitgebreide demo’s op één van onze automatische zaaglijnen, bestaande uit de zaagmachine DCH-76 Sapphire met ontbraammachine en stapelrobot. Deze universele zaagmachine staat onder andere bekend om de extreme productiesnelheid en de moeiteloze dubbele productie zelfs met buizen van ongelijke startlengte. Deze specifieke zaaglijn gaat naar een klant in Mexico. De eindproducten van deze Mexicaanse klant zijn voornamelijk bestemd voor de automotive industrie.

Operations Manager Frans van Gorp merkte op: “Dealers en klanten kunnen bij ons terecht voor de beste zaagmachines en voor training, advies en specifieke technische ondersteuning. Wereldwijd streven wij naar groei door uitstekende klantenservice, innovatie, kwaliteit en samenwerking. Voor de wereldmarkt komt dit allemaal bij elkaar in het nieuwe bedrijfspand van Bewo. We hebben met het nieuwe pand in Waalwijk een goede plek gevonden om onze ambities waar te maken. Wij zijn klaar voor een innovatieve toekomst!”.

< naar overzicht