Bewo CPO meest gekopieerde zaagmachine

Bewo CPO meest gekopieerde zaagmachine

De handbediende cirkelzaagmachine; Bewo CPO, is het meest gekopieerde product uit de Bewo range. De producenten van de Bewo CPO kopieën weten de vinger er echter toch niet helemaal op te leggen. De Bewo CPO’s (of Bewo’s zoals ze ook veel worden genoemd) zijn van dusdanige kwaliteit, dat ze op meerdere vlakken nog altijd met kop en schouders boven hun kopieën uitstijgen. Waar ligt dat nou aan? 

De Bewo CPO blijkt van onverwoestbare klasse. Gerry Brink, verantwoordelijk voor de Bewo webshop, licht het toe: “We krijgen met regelmaat aanvragen voor revisieonderdelen van maar liefst 30 jaar oude Bewo CPO’s. De te vervangen onderdelen betreffen dan bijvoorbeeld een beschermkap of handvatten. De onderdelen die vervangen moeten worden zijn relatief goedkoop, gemakkelijk te vervangen en hebben wij vrijwel altijd uit voorraad leverbaar.” Een levensduur van een Bewo CPO van ruim 20 jaar is geen uitzondering. Door het degelijke binnenwerk met bronzen wormwiel en gietijzeren delen slijt de Bewo CPO minimaal. Als een eigenaar de Bewo CPO goed onderhoudt, gaat hij gemakkelijk zeer lange tijd mee. De techniek van de Bewo CPO’s is goed doordacht en ver doorontwikkeld, waardoor zowel oude als nieuwe Bewo CPO’s optimaal functioneren. 

Begin 2014 lanceerde wij een webshop in de Benelux voor de Bewo CPO en bijbehorende onderdelen. Terugkijkend op de periode tot aan de lancering kunnen wij spreken van een succesvolle zet. Veel nieuwe maar ook bestaande klanten hebben hun weg gevonden naar de gebruiksvriendelijke webshop.bewo.nl voor bestellingen. Gerry Brink sluit af door te zeggen: “Met onze webshop hebben wij het nog gemakkelijker gemaakt om zelf een Bewo CPO aan te schaffen. In de webshop staan namelijk afbeeldingen en veel extra informatie. Daarnaast hanteren we korte levertijden en een ruime voorraad aan producten. Met de komst van de webshop hebben wij ons interne proces kunnen automatiseren en daardoor onze productprijzen kunnen verlagen. We blijven altijd alert op verbeteringen met betrekking tot het zaag- en bestelproces van onze klanten”.

< naar overzicht