Bewo breidt samenwerking uit met JHP in Engeland

Bewo breidt samenwerking uit met JHP in Engeland

Bewo Cutting Systems B.V. gevestigd in Tilburg, Nederland, heeft aangegeven de samenwerking met JHP Engineering Services in Engeland uit te breiden. De laatste jaren heeft Bewo vele zaaglijnen verkocht buiten Europa. Ze hebben nu een nieuw contract getekend voor de samenwerking van de verkoop van nieuwe apparatuur, service en distributie van reserveonderdelen op de Engelse markt. Met deze uitbreiding geeft Bewo een nieuwe impuls aan hun Engelse marktbenadering samen met hun “Qualified Sales & Service Partner” Justin Paddick of JHP. De uitgebreide samenwerking maakt het voor Bewo en JHP mogelijk om gericht te reageren op de recente stijgende vraag vanuit de markt en ze kunnen zo voldoend aan de serviceverwachtingen van de Engelse markt. 

JHP en Bewo werken al tientallen jaren samen. Deze samenwerking is nu uitgebreid. Voorheen bood Paddick van JHP service aan Bewo zaaglijnen. Nu is hij “Qualified Sales & Service Partner”. In Engeland gevestigde bedrijven die geïnteresseerd zijn in nieuwe Bewo zaaglijnen kunnen nu contact opnemen met JHP. Met de uitgebreide samenwerking dekken Bewo en JHP heel Engeland, Wales en Noord Ierland en voorzien ze in gespecialiseerde service engineers. Marcel Veenstra, Sales & Service Manager bij Bewo zegt: “We hebben er het volste vertrouwen in dat de combinatie van de kwalitatief uitstekende service van JHP en het krachtige merk van Bewo samen met onze grote basis onderscheidend zal zijn en dat we de Engelse markt kunnen geven wat ze verdient. 

Bewo is exhibitor op de Tube & Wire in Düsseldorf. De Tube & Wire is een vooraanstaande vakbeurs voor de buizen-, draad- en kabelindustrie en is toegankelijk van 7 tot en met 11 april 2014. Bewo laat daar een Sigma zaaglijn zien, inclusief ontbraammachine, een digitaal lengte controle systeem en een stapelrobot in hal 6, stand E42. De zaaglijn die Bewo laat zien zal volledig operationeel zijn en ze laten de lijn regelmatig voor u draaien.

< naar overzicht