Intelligent solutions for tube cutting

Automatisch zaaglijnen

Onze automatische zaaglijnen ontzorgen u voor wat betreft buizen handling, zagen, ontbramen, nabewerkingen, lengte controle, reinigen en stapelen. Bewo zaaglijnen hebben een hoge intelligentiegraad en zijn zeer gebruiksvriendelijk.

Bent u geïnteresseerd in een automatische buisverwerkingslijn? Wij gaan graag met u een gesprek aan voor een specifieke oplossing voor uw productieproces.  

Handbediende zaagmachine: Bewo CPO

Al 80 jaar is de handbediende metaal afkortzaag, de Bewo CPO, ruimschoots beproefd en geperfectioneerd. Deze Bewo zaagmachine heeft naast de hoge veiligheidsgraad en het gebruiksgemak weinig onderhoud nodig. Daarnaast heeft de Bewo CPO een extreem lange levensduur. Lees meer over deze afkortzaag in ons nieuwsbericht en op onze productpagina.

U kunt de handbediende Bewo zaagmachine en alle onderdelen bestellen in onze webshop. U vindt daar tevens onze actuele prijslijst voor onze metaal afkortzaag en alle onderdelen en handboeken met onderdelentekeningen. Particulieren verwijzen wij graag naar onze erkende Bewo CPO-dealers. U vindt onze dealers in het complete dealeroverzicht.