Kent vertegenwoordigt Bewo op de Fabtech

Kent vertegenwoordigt Bewo op de Fabtech

Op de Fabtech in Atlanta (USA) van 10 tot 12 november 2014 zijn wij vertegenwoordigd door Kent Corporation (OH). Kent en Bewo begonnen hun sterke relatie meer dan twintig jaar geleden. Naast Bewo zaagapparatuur biedt Kent ook een productielijn voor buizen met onder andere lasapparatuur, accumulators en ontbraammachines. Kent is de exclusieve distributeur van Bewo in Noord Amerika. 

Op de Fabtech geeft Kent een impressie van vol automatische zaaglijnen die Bewo ontwikkeld en produceert. Dean Costello, CEO bij Kent, legt uit waarom hij zo positief is over het vertegenwoordigen van Bewo’s automatische zaaglijnen: “Met Bewo is het niet alleen een mooi uiterlijk. De zaaglijnen zijn onderscheidend in meerdere aspecten. Bewo heeft veel technical know-how in huis en verzorgt zeer klantspecifieke oplossingen. Deze combinatie maakt ze erg flexibel voor wat betreft de configuratie van de machines en ze kunnen gemakkelijk plug-and-play oplossingen realiseren. Een ander uniek punt van Bewo’s zaaglijnen is de extreem korte omsteltijd. Het omstellen van een complete lijn, bestaande uit een zaagmachine (SCF-90 Sigma), ontbramer, digitaal lengte controle systeem en een stapelrobot, is eenvoudig en kost ongeveer 12 minuten en slechts een paar gereedschappen. Dit is zomaar een voorbeeld van de hoge kwaliteit die Bewo waarmaakt.” 

Bewo laat ook uitstekende referenties van hun klanten zien. Zo heeft Bewo bijvoorbeeld eind 2013 een automatiserende zaaglijn geïnstalleerd bij Ruukki Metals Oy in Finland. Ruukki heeft Bewo beoordeeld met “excellent”. De hoge beoordeling was voornamelijk verdiend vanwege een soepele en foutloze levering en installatie gecombineerd met een intensieve training voor de operators van Ruukki. 

Naast het leveren van hoge kwaliteit apparatuur, foutloze installaties en training voor het personeel van klanten is Bewo toegewijd aan het blijven brengen van nieuwe impulsen aan de markt. Zo hebben ze hun samenwerking met Sales & Service Partners in verschillende Europese landen de samenwerking uitgebreid. Ook hebben ze recent een webshop geïntroduceerd voor dealers en eindgebruikers van de handbediende Bewo CPO-315 afkortzaag in de Benelux. Ook buiten Europa en de USA is Bewo bekend en breed vertegenwoordigd in de zakenwereld van buizenverwerking. 

U vindt Kent Corporation op de Atlanta Fabtech in stand #C 732.

< naar overzicht