Bewo op de Techni-Pre-Show

Bewo op de Techni-Pre-Show

Op 15 oktober 2015 houdt Style CNC Machines in Bunschoten de Techni-Pre-Show en Bewo Cutting Systems is aanwezig als exposant. Sales Engineer Dolf Laurijssen geeft tijdens de Techni-Pre-Show live demo’s van de handbediende cirkelzaagmachine; de Bewo CPO (een metaal afkortzaagmachine). Wilt u er ook bij zijn? U kunt zich aanmelden voor gratis entreekaarten via deze link

De cirkelzaagmachine waarmee Bewo gaat exposeren op de Techni-Pre-Show is het meest gekopieerde product van Bewo. Ondanks de vele kopieën steekt de originele Bewo CPO met kop en schouders boven zijn imitators uit. De producenten die de Bewo CPO hebben gekopieerd weten de vinger er namelijk niet helemaal op te leggen. Waar ligt dat nou aan? 

De Bewo CPO’s zijn van dusdanige kwaliteit dat ze vrijwel onverwoestbaar zijn. Dolf Laurijssen licht het toe: “We krijgen met regelmaat aanvragen voor revisieonderdelen van maar liefst 30 jaar oude Bewo CPO’s. De te vervangen onderdelen betreffen dan bijvoorbeeld slechts een beschermkap of handvatten. De onderdelen die vervangen moeten worden zijn prijsgunstig, gemakkelijk te vervangen en uit voorraad leverbaar.” Een levensduur van een Bewo CPO van 30 jaar is geen uitzondering. Door het degelijke binnenwerk met bronzen wormwiel en gietijzeren delen slijt de Bewo CPO minimaal. Als een eigenaar de Bewo CPO goed onderhoudt, gaat hij gemakkelijk zeer lange tijd mee. De techniek van de Bewo CPO is goed doordacht en ver doorontwikkeld, waardoor zowel oude als nieuwe Bewo CPO’s optimaal functioneren. 

De Bewo CPO en bijbehorende onderdelen zijn begin 2014 via een gebruiksvriendelijke webshop verkrijgbaar. Terugkijkend op de periode tot aan de lancering kan de machineleverancier kan Bewo spreken van een succesvolle zet. Veel nieuwe maar ook bestaande klanten hebben hun weg gevonden naar de gebruiksvriendelijke webshop.bewo.nl voor bestellingen. De Bewo CPO en bijbehorende onderdelen zijn gemakkelijk te bestellen via handige zoekfuncties en afbeeldingen. Dolf Laurijssen sluit af door te zeggen: “Met onze webshop hebben we het nog gemakkelijker gemaakt om een Bewo CPO aan te schaffen. In de webshop staan namelijk afbeeldingen en veel extra informatie. Daarnaast hanteren we korte levertijden en een ruime voorraad aan producten. Maar liefst 96% van de bestelde artikelen hebben wij verleden kwartaal binnen 24 uur geleverd en we zien het percentage ieder kwartaal stijgen. Met de komst van de webshop hebben wij ons interne proces kunnen automatiseren en daardoor onze productprijzen kunnen verlagen. We blijven altijd alert op verbeteringen met betrekking tot het zaag- en bestelproces van onze klanten”. 

< naar overzicht