Bewo is vertegenwoordigd op METAVAK

Bewo is vertegenwoordigd op METAVAK

Zoekt u een afkortzaag voor metaal? Dan kunt u gerust een bezoek brengen aan de Metavak van 27 t/m 29 oktober in Gorinchem. Verschillende Bewo-dealers zijn namelijk exposant op de METAVAK en etaleren de Bewo CPO afkortzaag. Bewo werkt sinds jaar en dag samen met hoogstaande, klantgerichte dealers. De dealers zijn doorgaans in- en verkopers van metaalbewerkingsmachines met een uitstekende advies- en reparatieservice. Bewo is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van de handmatige cirkelzaagmachine; de Bewo CPO. De machine is geschikt voor een grote variëteit metalen: van aluminium tot RVS. De de Bewo CPO is de machine waarmee de naam Bewo tot een gevestigde naam in de industrie is geworden.

Bewo begon ruim 70 jaar geleden met het efficiënter maken van industrieel zaagwerk. In 1977 produceerden ze al de 10.000ste Bewo CPO. Sindsdien hebben ze de Bewo CPO doorontwikkeld tot een zeer gebruiksvriendelijke afkortzaag met een extreem lange levensduur. Aanvragen voor reserveonderdelen voor Bewo CPO’s van 30 jaar oud zijn bij Bewo geen uitzondering. Ook het weinige onderhoud dat de afkortzaag benodigd is een gevolg van de vele jaren ervaring en ontwikkeling. Het bestellen van de Bewo CPO en alle courante onderdelen heeft Bewo bovendien ontzettend gemakkelijk gemaakt. Klanten kunnen hun producten bestellen via dealers en de Bewo webshop; webshop.bewo.nl. De dealers zijn vaak al jaren verbonden met Bewo en ze kennen de afkortzaag en onderdelen goed.

Op de METAVAK exposeren de volgende Bewo‑dealers: Machinehandel Overmars, Wolthuis Machines en SafanDarley. Op de stand van Machinehandel Overmars, Wolthuis Machines kunt u een Bewo CPO bekijken.

< naar overzicht